Avís legal

www.cooperaciosalutmental.org
info@cooperaciosalutmental.org

Fundació Privada Drissa
Id. Fiscal (NIF): G17588047
Adreça: Carrer Santander núm. 1
Població: 17005 GIRONA (Girona)
Telèfon: 972 249 344
Email: info@fundaciodrissa.com

 Mitjançant aquest avís, cooperaciosalutmental.org (en endavant, “La Web”) informa els usuaris de la seva pàgina web www.cooperaciosalutmental.org de la seva política de protecció de dades de caràcter personal (en endavant, “les Dades Personals”) per tal que determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar a l’empresa les Dades Personals requerides en el formulari de reserva i/o de sol.licitud d’informació. La Web es reserva el dret a modificar la present política de protecció de dades per tal d’adaptar-la a les novetats legislatives i a les pràctiques de la indústria.

– Les Dades Personals seran tractades automatitzadament i incorporades a fitxers dels que La Web serà titular i responsable. La recollida i tractament de Dades Personals, duts a terme per La Web o per tercers en el seu nom, té com a finalitat el manteniment de la relació contractual que l’usuari tingui, en el seu cas, amb La Web, la gestió, administració, prestació, ampliació i millora dels serveis de La Web, la seva adequació a les preferències i gustos dels usuaris, i l’enviament, per mitjans tradicionals i electrònics, d’informació sobre els serveis que La Web ofereix actualment i en el futur.

– La Web no cedirà les Dades Personals a tercers sense el consentiment previ i exprés dels afectats. La Web o, en el seu cas, els tercers que tractin les Dades Personals en nom de La Web, ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits. No obstant, l’usuari ha d’ésser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Els usuaris tenen reconeguts i podran exercir els drets d’accés, cancel.lació, rectificació i oposició, contactant amb La Web a través del correu electrònic info@cooperaciosalutmental.org.

Segueix-nos a les xarxes socials!